Waar staan we voor

IVT staat voor Integratieve Verbindings Trajecten

IVT richt zich op jou als mens! Ons uitgangspunt is dat je als mens in elke situatie, bij alles wat je doet, jezelf inzet. Je bent als mens de belangrijkste schakel. Hoe kan je je kracht goed benutten en ontwikkelen.

Integratief wil voor ons zeggen dat mens, functie en organisatie met elkaar samenhangen. Als één van deze drie ontwikkelt, heeft dit invloed op de andere twee. Het gaat steeds om zelforganisatie en zelfsturing. Hoe leer je jouw leven zelf te sturen, zodat jij, de organisatie en de samenleving hier energie van krijgt?


Bij IVT gaat het om het ontwikkelen van zelforganiserend/zelfsturend vermogen via bewustwording, herkenning en erkenning, loslaten, bezieling, ervaren, contact met jezelf, contact met anderen, leren omgaan met weerstand en belemmeringen, realiseren van de bedoeling!


Bij IVT werken we al ruim 25 jaar met enthousiasme en resultaat aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Afgelopen jaar volgden ruim 120 mensen trajecten bij IVT en zijn we in diverse organisaties actief geweest met organisatietrajecten op maat op gebied van ontwikkeling van zelforganiserend/sturend vermogen van medewerkers en leidinggevenden, samenwerken, talent in beeld, talent in actie, persoonlijk leiderschap en realiseren van de bedoeling.

IVT: om te worden wie je bent, om te doen wat je kunt!