Vul uw zoekopdracht in >

Persoonlijk Leiderschap

 

Herken je de volgende vragen of uitspraken?

  • De samenleving is hectisch en verwacht en eist van alles van mij. Hoe blijf ik in contact met mijzelf en trouw aan mijn persoonlijke doelen?
  • Ik wil zelf sturing geven aan mijn leven.
  • Ik wil persoonlijk leiderschap ontwikkelen.
  • Ik wil mezelf nog beter leren begrijpen.
  • Ik wil grip krijgen op mijn handelen in allerlei verschillende situaties.


Dan is het traject Persoonlijk Leiderschap mogelijk iets voor jou. Dit traject is het vervolgtraject op koersvaren bij IVT.

In dit traject gaan we ervan uit dat je binnen jezelf weet wie je bent en wat je hier in dit leven te doen hebt.

Dat er een zogenaamd ‘persoonlijk contract’ is van waaruit je wilt leven en werken en van waaruit je sturing kunt geven aan jezelf, je innerlijke waarden, motivatie en drijfveren. De kunst is om deze kern van jezelf te herkennen en te erkennen, zodat je er als het ware niet meer omheen kunt.

Dit gaat niet vanzelf.Je hebt in je leven juist geleerd om in allerlei situaties je persoonlijke route los te laten en ontrouw aan jezelf te worden. Je leeft in een samenleving waarin ook anderen van alles van je willen en eisen stellen. Hierdoor volg je regelmatig de ander, saboteer je jezelf en werk je je eigen doelen tegen. Vervolgens voel je je slachtoffer van je omgeving. Hoe blijf je trouw aan je eigen route?

Reacties van deelnemers

  • Voor mij was het een verrijkende training. Ik leid nu een voller bestaan. Wie zichzelf niet goed begrijpt zal aan anderen moeilijk leiding kunnen geven.
  • De training bracht mij terug naar mijzelf en mijn eigen emoties op een wijze die verre van zweverig en mysterieus is. De training bracht balans tussen mijn rationaliteit en mijn emotie.
  • Zonder enige ‘dreiging’ leer je jezelf beter zien en begrijpen.
  • Ik sta steeds stil bij mijn denken, voelen en handelen. Kortom bij mijzelf. Ik ben zelf het middelpunt van mijn handelen geworden.

Algemene gegevens

Wil je weten of deze methode geschikt is voor jou? We informeren je graag verder. Je kunt een aanvraag doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch contact opnemen op telnr. 0545-478346 of het contactformulier gebruiken.

 

Aantal deelnemers: 6-8 personen
Tijd: 5 x 2 dagen van 09.30 – 17.00 uur  (donderdag en vrijdag)

Data: zie agenda
Begeleiding: Gerda de Leeuw

 

Waar

IVT Centrum voor ontwikkeling, op onze mooie natuurlijke plek in Neede