IVT centrum voor ontwikkeling!

Via onze website informeren we je over dat waar IVT voor staat. IVT: Om te worden wie je bent, om te doen wat je kunt! 

Als je je verlangen wilt leven kom je ook de tegenkracht tegen die maakt dat je je verlangen nog niet invult. Wij gaan er bij IVT vanuit dat je voorbij de tegenkracht kunt komen. Je bent tot veel meer in staat dan je geneigd bent te denken. Hoe kom je uit je vaste patronen waar je gewend aan bent en van waaruit je automatisch handelt?


We geloven dat dit de vraag van de toekomst is. Hoe ga je je verlangen leven, hoe vind je je bedoeling? Heb je een bedoeling of leef je zomaar… Dit zijn de vragen die mensen hebben als ze bij ons komen.


Leven vanuit je bedoeling, vanuit wie je bent. Je verlangen leven, persoonlijk leiderschap invullen. Innerlijk contact maken met jezelf en van daaruit met anderen. Inspirerende relaties aangaan met je partner, met je kinderen, collega’s, leidinggevenden en klanten.


Op de homepage van de website kom je ook een button tegen: 'ik heb een vraag'. We nodigen je uit je eigen vragen die je hebt aan ons kenbaar te maken. We kijken graag met je of we hier iets in kunnen betekenen.