Boek: HELP! Mijn kind verdwijnt in social media of gamen

Mijn naam is Laurens Veltman, ik ben de zoon van Gerda de Leeuw. In het verleden heb ik enkele jaren voor IVT gewerkt en nog steeds ben ik regelmatig in het IVT-gebouw aanwezig. Een aantal zal mij daarom vast kennen. 

 

Tegenwoordig heb ik mijn eigen bedrijf Digital Awareness, waarmee ik lezingen en workshops verzorg over social media en gamen. Vanwege Covid-19 hebben mijn lezingen sinds maart stilgelegen maar zelf heb ik niet stilgezeten! Ik heb in het afgelopen halfjaar een handboek voor ouders geschreven: HELP! Mijn kind verdwijnt in social media en gamen.

 

HELP! mijn kind verdwijnt in social media en gamen.

In dit boek neem ik ouders, in 160 pagina's, mee in de digitale belevingswereld van hun kind, om vandaaruit aan te sluiten, in contact te komen en bij te sturen rondom social media en gamen. 

Ik laat zien hoe het komt dat jongeren zichzelf in social media of gamen verliezen, waarom ouders hun kind soms moeilijk kunnen bereiken en hoe het anders kan. Dit ondersteun ik met praktische handvatten en voorbeelden. Als je bekend bent met de IVT-methode zal je vast veel herkenning zien.  

 

Als je belangstelling hebt voor dit boek dan kun je het hier bestellen.