Vul uw zoekopdracht in >

Leren werken met de IVT-methode

 

Een 2-jarig traject voor mensen die zelf als trainer/coach willen werken met de IVT-methode

  • Hoe word ik trainer in de IVT-methode?
  • Ik heb zelf een mooi traject gehad, dit wil ik ook leren
  • Ik wil mensen begeleiden hun kracht en hun mogelijkheid in te vullen

 

Wil je zelf als trainer/coach werken met de IVT-methode? Dit kan door in het eerste jaar de losse groepstrajecten Koersvaren en Persoonlijk leiderschap te volgen als basis persoonlijk jaar (15 dagen). Hierop volgt in het tweede jaar de leergang ‘Werken met de IVT-methode’ (10 dagen), aangevuld met het vervolg op de leergang ‘Werken met de IVT-methode – gecombineerd met polyvagaaltheorie’ (8-10 dagen).

Reacties van deelnemers

  • Gerda heeft een prachtige coachingsaanpak ontwikkeld die focust op de verbinding met gevoel. Via gedrag, emotie en denken brengt ze de aandacht naar je diepere bewustzijn, je ZELF, je intuïtie. In haar methode betrekt zij ook de wijze waarop je vanuit je autonome zenuwstelsel omgaat met omgevingsenergie. Voor het fundament daarvoor gebruikt zij de polyvagaaltheorie; “je voelen bepaalt je denken”.
  • Het helpt mij enorm om van je hoofd bij je gevoel en je wezenlijke betekenis in je leven te kunnen komen. Ik snap nu veel beter hoe ik mijn coachees kan helpen om dichter bij hun gevoel te komen. En door dat te beleven zijn ze in staat om veel dichter bij hun wezenlijke “IK” te komen. Daardoor worden mijn coaching gesprekken veel “fundamenteler”.
  • Het werken met de IVT-methode heeft me veel gebracht. Ik voel me rustiger in ‘het begeleiden’ en ervaar meer zekerheid ‘dat ik dit kan’. Daarbij biedt de leergang een basis om je eigen stijl te ontwikkelen. Dat maakt dat ik het systemisch werk in de praktijk ook daadwerkelijk (soms in andere werkvormen) toepas. De intervisie is daarbij voor mij een belangrijke aanvulling, om me steeds verder te ontwikkelen. Kortom: ik ben blij dat ik de leergang heb gevolgd!

Algemene gegevens

Wil je weten of deze methode geschikt is voor jou? We informeren je graag verder. Je kunt een aanvraag doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch contact opnemen op telnr. 0545-478346 of het contactformulier gebruiken.

 

Aantal deelnemers: 6-8 personen
Data/tijden: zie agenda

Begeleiding: Gerda de Leeuw

 

Waar

IVT Centrum voor ontwikkeling, op onze mooie natuurlijke plek in Neede