Vul uw zoekopdracht in >

Je eigen route lopen in je leven

20.00
Bestellen Add to Wishlist
Delen

Je eigen route lopen in je leven

 

Dit boek, geschreven door Gerda de Leeuw en Renate Kelderman, laat zien hoe je in 7 stappen jouw wens kunt realiseren. Het ondersteunt alle trajecten. Dit doen we aan de hand van de IVT-methode en de 7 stappen route, gecombineerd met de polyvagaalmethode van dr. Stephen W. Porges.

 

In het boek leggen we de basis van de IVT-methode uit. Deze route is in een periode van dertig jaar praktijkvoering van Gerda ontstaan en is in die dertig jaar uitgegroeid tot wat het nu is: een krachtige methode om op een veilige manier verbinding te maken met jouw ZELF en vanuit het geheel – zonder oordeel – naar jezelf en alle delen van jezelf (gezonde, vecht-, vlucht- en bevriesdelen) te leren kijken, te leren voelen wat er in jezelf gebeurt, te zien wat je denkt en hoe je je gedraagt.

 
De 7 stappen van de IVT-route zijn:
1.    Ontmoeten;
2.    Jouw wens;
3.    Wat heb je al, wat is er al?
4.    Eerste stappen die gezet kunnen worden;
5.    Wat als het niet lukt?
6.    Stappen die je gaat zetten;
7.    Volgen van het proces.

 

Iedere deelnemer die een route volgt bij IVT (coaching, Koersvaren, SSP-polyvagaaltraject, Wie ben ik? of de Zelfkonfrontatiemethode) ontvangt dit boek. Daarnaast is het te koop voor mensen die geen IVT-traject volgen. Ook voor deze mensen is het boek goed te volgen.

0.0 0 Reviews
Laat een review achter
Rate
Upload Photos
Cancel